Наистина ли потомци на извънземни живеят сред хората?

Отрицателният резус фактор е от Космоса

Мистика
09:17 - 02 Октомври 2023
6270
Наистина ли потомци на извънземни живеят сред хората?

В света на науката от известно време си проправя път интригуваща информация, според която на Земята живеят потомци на извънземни с космически геном. Как да разберете дали сте един от тях? Ключът към решението е Rh факторът.

Повечето земляни имат положителен Rh фактор, но какво да кажем за тези, които имат отрицателен антиген? Те съставляват едва 15-20% от населението на нашата планета. При такива хора липсва не само резус генът, но и свързаните с него протеини.

Първите представители на човечеството с отрицателен резус, според учените, са се появили на Земята преди около 35 хиляди години. Основният въпрос, който държи много изследователи будни, е: откъде идва този отрицателен Rh фактор?

Известният американски изследовател Брад Стайгър предполага, че хората с отрицателен резус могат да бъдат потомци на извънземни. Неговото мнение се подкрепя от липсата на убедителни научни доказателства за земния произход на отрицателния резус.

Всъщност има теории, които предполагат, че в древни времена извънземни са посещавали Земята и са експериментирали върху генетичния материал на първобитните хора, правейки ги по-интелигентни. За тези цели извънземните може да са използвали тяхната кръв, което е довело до появата на хора с отрицателен Rh фактор.

Днес можем само да гадаем за произхода на този мистериозен ген. Но кой знае, може би един ден науката ще намери отговора на този въпрос и най-накрая ще разберем кои сме и откъде идваме.