Наоми Кембъл тайно в София (снимка)

Новини
20:47 - 19 Май 2022
5669
Наоми Кембъл тайно в София (снимка)

Наоми Кембъл е пристигнала тайно в София, съобщи сайта на в. "Филтър". Техен репортер е успял да заснеме манекенката на летището днес слебодед.

Черната перла се беше дегизирала подобаващо, за да не бъде разкрита от обикновени фенове. С черна маска на лицето, 51-годишната красавица бе строго охранявана от няколко здрави бодигарда, които се оглеждаха във всички посоки.

От летището манекенката, прославила се с рекордни хонорари в миналото, бе откарана към лъскав хотел в центъра на столицата. Нито един журналист не знаеше за неочакваната визита. По информация на в. "Филтър", супермоделът ще остане у нас три дена, за да снима реклама.

Наоми Кембъл ще остане 3 дни в България

Наоми Кембъл е известна в модните среди със своите капризи и със сигурност на домакините ще им бъде трудно и нервно с нея. През май миналата година супермоделът от средата на 90-те обяви, че е станала майка без да е ясно кой е бащата и как се е появило детето на бял свят. Кембъл е дефилирала за най-известните модни брандове в света и макар че е надхвърлила 50 години, продължава да участва в ревюта.

Преди 12 години, когато бе назначен за министър на културата в първото правителство на Бойко Борисов, Вежди Рашидов се изрази цветущо по адрес на топмодела: "А бе то и аз искам Наоми Кембъл да ми бъде секретарка, ама няма как!"