Нападател на Бенфика: Мадами ми пращат голи снимки

19-годишният Жоао Феликс твърди, че извесността и успехът му помагат с жените

Новини
15:24 - 15 Април 2019 (обновена)
2447
Нападател на Бенфика: Мадами ми пращат голи снимки

Той е млад и красив. На 19 години е и играе в най-популярния португалски отбор Бенфика. Името му е Жоао Феликс и играе на поста нападател.

Изминалата седмица беше вълнуваща за него - отбеляза хеттрик при успеха на орлите срещу гостуващия Айнтрахт Франкфурт (4:2) в първи четвъртфинал от турнира Лига Европа, а вчера се разписа и при домакинската победа на Бенфика над Витория Сетубал, пак с 4:2, като срещата беше от 29-ия кръг на португалската Примейра лига.

След попадението си срещу Витория, Феликс отиде да поздрави брат си, тъй като той е едно от момчетата, които връщат топките на домакинските мачове на ещадио "Да Луш".

Дотук нищо необикновено - просто обикновения живот на един футболист - тренировка, фитнес, хранене, спане, пак треноривка, официален мач, вкарване на голове. И получавате месечна заплата средно около 50 000 паунда. Жоао Феликс е известен в Европа, а много от топотборите от Стария континент го следят и го искат в редиците си.

Той е магнит и за хубавите момичета. Жоао не го крие, напротив.

"Известността ми и успехите на футболния терен ми помагат много с момичетата. Често получавам снимки в социалните мрежи, повечето от тях са голи", признава 19-годишният футболист на Бенфика.

"Все още нямам приятелка, рано ми е. Има време за всичко", разсъждава като възрастен младокът.

Жоао Феликс е цел на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус, на клаузата му за откупуване в договора е 120 милиона евро. От ръководството на португалския гранд натискат играча да подпише нов договор, в който да бъде променена и сумата за предсрочно освобождаване - 200 милиона евро.