Напук на случая "Дебора": Нова връща на екран биячът на жени Юлиан Вергов

Актьорът ще е редовен участник в шоуто на Рачков и ще ръси майтапи, все едно нищо не се е случило

Ексклузивно
15:51 - 29 Август 2023
6069
Напук на случая "Дебора": Нова връща на екран биячът на жени Юлиан Вергов

Юлиан Вергов се завръща на малкия екран! Явно черните облаци над главата на актьора след големия скандал с колежката му Диана Димитрова, обвинила го в побой, вече се разсейват. Според слухове именно заради тази разправия Вергов отпадна от журито в миналия сезон на „Като две капки вода“ и изчезна за известно време от екрана.

Няколко месеца след като шумотевицата заглъхна, той отново ще е в ефира на Нова телевизия. Актьорът е част от шоуто „С Рачков всичко е възможно“, което стартира на 10 септември. Юлиан Вергов обаче няма да е гост само в първото предаване на своя колега и приятел, а ще е постоянен участник в абсолютно всеки епизод. В предишния сезон с тази роля бяха натоварени Герасим Георгиев-Геро и Боби Турбото. Според източник на Lupa.bg, той ще получава по 1000 лева хонорар за всяка своя поява на екран.

Не парите обаче са най-важното в случая, а факта, че Нова телевизия избира да подкрепи официално актьор, който е обвинен от своя колежка в жесток побой - нещо, което е немислимо да се случи в която и да е цивилизована държава. Че Диана Димитрова е бита, е факт, който никой не отрича - дори Вергов, който настоява, че само я "бутнал леко". Наказателно дело няма само и единствено защото е минал 5-годишния давностен срок. Но това не променя факта, че Юлиан Вергов е бияч на жени.

Диана Димитрова след побоя, който твърди, че й е нанесен от Юлиан Вергов на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот", продуциран и излъчен от Нова телевизия

Решението на Нова телевизия да застане зад обвинения в насилие над жени Юлиан Вергов точно в момента, в който обществото е разтърсено от жестоката инквизиция на 18-годишната Дебора от Стара Загора, е меко казано необяснимо, озадачени са в медийните среди. Още повече, че медиата в момента се управлява основно от жени - изпълнителен директор е Стефана Здравкова, а ключови фактори в телевизията са Вяра Анкова и Тара Нури.

Знаят ли собствениците на Нова телевизия - медийната корпорация с активи за милиарди "Юнайтед груп", че всяка неделя в най-гледаното време с шеги и закачки ще се вихри мъж, обвинен в жесток побой над жена? И не се ли опасяват, че случая може да напусне територията на България, особено ако Диана Димитрова и нейните адвокати решат да потърсят някоя квалитетна европейска медиа?! А това може да донесе сериозни грижи за цялата медийна група и най-малкото да коства постовете на някой от големите шефове на Нова телевизия. Развръзката предстои...