Нарязаната Дебора: Благодарение на хорската любов съм на крака! (ВИДЕО)

Сбъднах мечтата си, заяви Михайлова, която направи дует с фолкпевицата Лидия

Новини
16:20 - 07 Януари 2024
6009
Нарязаната Дебора: Благодарение на хорската любов съм на крака! (ВИДЕО)

След като 19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора направи дебют в музиката, призова "да няма страх, да няма нито една повече". Тя разкри, че все още не е преживяла зверството причинено от Георги Георгиев. Все още мислите за това я измъчват сутрин и вечер, казва тя. Но се надявам времето да излекува съзнанието ѝ.

Дебора изгря в дует с попфолк изпълнителката Лидия, с която се запознали на снимките на клипа. По думите на Лидия Дебора била изключителен професионалист в музиката и снимките.

Музиката е нещото, което я спасява, предстоят ѝ нови песни, които ще бъдат изненада за публиката.

"Сбъднах мечтата си, но най-голямата ми цел е да бъда на сцена и да се занимавам с музика", каза Дебора Михайлова, в предаването "Събуди се" по Нова телевиаия.

Във видеоклипа Дебора показва шевовете си с каузата да няма страх.

"Да няма нито една повече. Искам да отправя посланието си към всички жени да не се крият. Ние сме красиви", добави Дебора и разказа, че това, което преживя е все още в мислите ѝ.

На въпрос какво очаква от делото срещу касапина Георги Дебора заяви, че се надява на възмездие и справедливо наказание. Както е известно вече 15 съдии си направиха отвод по делото, Върховния административен съд праща делото от Стара Загора в Пловдив.

"Хората, които излязоха навън в цяла България и семейството ми, те ми помогнаха най-много. Благодарение на тях съм на крака", посочи Михайлова.