НАСА разследва НЛО над Аликанте (ВИДЕО)

Зоната на здрача
20:10 - 17 Септември 2019
2882
НАСА разследва НЛО над Аликанте (ВИДЕО)

Интригуващо видео, на което се вижда бързо летящ неидентифициран обект в небето над испанския град Аликанте, привлякло сериозно вниманието на Американската агенция за космически изследвания (НАСА).

Видеото е заснето по време на буря този уикенд от компютърния инженер Алехандро Молла. Пред изданието той разказал, че не можел да заспи в събота заради лошото време и решил да снима зрелищната гръмотевична буря в нощното небе. След като записал няколко видеоклипа, разбрал, че уловил нещо наистина зрелищно и странно, което се движи бързо зад облаците.


На видеото се вижда сребърен диск, който скача през облаците. Клипът беше излъчен от испанския Agencia 6 и според Молла НАСА е отправила официално искане да получи оригиналния файл от испанската медия, излъчила кадрите.

„Чест е да допринеса с кадри, които могат да се окажат първите на НЛО над Аликанте“, заяви Молла пред „Дейли стар“. Вестникът твърди, че НАСА вече изследва видеото. Междувременно изданието написа, че НЛО ентусиасти са съобщили, че имат доказателства за извънземен кораб, приближаващ Земята за рутинно презареждане с електрическа енергия по време на бурята.