Наталия Гуркова направи фурор в Париж

Моделката представи модния си бранд във френската столица

Нещо за четене
12:19 - 29 Януари 2024
7909
Наталия Гуркова направи фурор в Париж

По случай Седмицата на висшата мода в Париж модният бранд на дизайнера Наталия Гуркова Queen by NG се представи на събитието, организирано от Ина Лазаров, в Париж, в чест на  “Сейф сол “- инициативата за спасяване на почвата, създадена от Сад Гуру.

На елегантната церемония очарователната Ина блестеше в златна рокля от колекцията на "Queen by NG", която неслучайно носи името "Princess Gold". Защото неговата авторка - Наталия Гуркова, иска всяка една дама, която се докосне до моделите й, да се чувства като кралица.

На събитието присъстваше голяма част от модния елит на Париж - дизайнери, модни стилисти, инфлуенсъри, фотографи и клиенти. То е отразено от водещи журналисти на авторитетни издания като Вог, Ел, Мари Клер и други, които не скриха и възхищението си от творенията на нашата Мис България.

Специално, за да уважат ивента, пристигнаха гости от цял свят като: Русия, Бразилия, Норвегия, Казахстан, които имаха удоволствието да се насладят на бутиково френско шампанско и изискани рибни, месни и вегетариански специалитети с фин завършек от шоколад с трюфел, приготвени майсторски от изкусни френски кулинарни шефове.

За спокойствието и комфорта на гостите на елитното събитие, организирано от Ина Лазаров, се грижеше специална охрана, тъй като освен красивите модели на Наталия Гуркова, те са разглеждали внимателно и диамантени бижута.

"За самото представяне и обличане на гостите, разполагах с личен асистент, за да мога да обърна персонално внимание на всеки. Първата презентация на бранда ми в чужбина бе именно в Париж - меката на модата, и съм много щастлива, че мина с голям интерес и получи такъв невероятен успех", споделя с вълнение Наталия. И добавя:

"Концепцията на бранда "Queen by NG" неслучайно гласи: "Всяка жена заслужава да се чувства и изглежда като кралица".