Нелина подари "Бял мерцедес" на сина си за бала

Новини
17:04 - 27 Май 2022
2522
Нелина подари "Бял мерцедес" на сина си за бала

Фолк певицата Нелина изпрати сина си абитуриент. Изпълнителката не скри щастието, което я заля навръх 24 май, след като видя порасналото си момче с костюм на бала му. Тя разказа как е протекла вечерта на бала на Крис и как самата тя е изненадала съучениците му в тази важна и запомняща се за тях нощ. 

"Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота", пожела му Нелина. 

Гордата майка разказа, че Крис я е помолил да дойде на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й. "Имах участие същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко възможно и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те успяха да си направят снимки. Този ден е незабравим за нас и никога няма да се повтори", разкри тя. 

"Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май, благодарихме за грижите през годините и всички заедно тропнахме хоро", коментира още тя.  Гордата майка и Крис символично подарили на зрелостниците по един "Бял мерцедес", а щастливата Нелина получила много комплименти, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

От няколко месеца Крис работи, а след завършване на средното си образование иска да кандидатства бизнес, тъй като това го влече.