Неосъзнат гей ли е Георги с ланеца?

Ромът от Карлуково първоначално направи добро впечатление на зрителите, но последните няколко дни показа истинското си лице – на злобен и завистлив дървен философ

Нещо за четене
12:39 - 28 Октомври 2024
3577
Неосъзнат гей ли е Георги с ланеца?

Ромът от Карлуково Георги Марков първоначално направи добро впечатление на зрителите, но последните няколко дни показа истинското си лице – на злобен и завистлив дървен философ. Въпреки че има семейство, много от феновете на шоуто заподозряха, че Георги е гей, защото има типични маниери на обратен. Той често чупи китки и самият му изказ навежда на тази мисъл.

„Най-вероятно е неосъзнат гей, а може и да е бил с мъже, просто да се прави на хетеросексуален“ – коментират запознати пред Lupa.bg.

Да вметнем, че нямаме нищо против хомосексуалистите, напротив! В съвременния свят няма нищо странно в това, един мъж да дефилира по улицата с прилепнали дънки и розова блуза на фламинго, но е грозно да плюе по различните, а самият той да е, както Георги, който не млъква в Къщата и не се разделя с чантата си тип „диагоналка“, като дори спи с нея, защото се притеснява съквартирантите му да не откраднат парите и златото в аксесоара.