Нети ще става доктор

Новини
17:33 - 24 Ноември 2021
8564
Нети ще става доктор

Актрисата и певица Антоанета Добрева, по-известна като Нети, официално стана докторант на Националната Музикална Академия "Проф. Панчо Владигеров“ в специалността “Оперета и мюзикъл". Похвали се самата тя  в социалните мрежи.

"Днес бях одобрена за зачисляване за докторантура в специалността “Оперета и мюзикъл" на катедрен съвет в Музикалната консерватория. Благодаря на членовете на вокалния факултет по “Оперно пеене" за положителните оценки на труда ми до тук и за интересните предложения и насоки. Чака ме тригодишна работа!“, написа тя в инстаграм и публикува снима във висшето учебно заведение. Засега обаче не е известно точно каква е темата на докторската дисертация на актрисата.

Припомняме, че през 2019 г. Нети, се дипломира с отличие от Националната Музикална Академия "Проф. Панчо Владигеров“. Певицата завърши магистърска програма в специалност "Оперета и мюзикъл". Именно тя бе посочена и като отличник на випуска, съобщи тогава гордият й съпруг Добрин Векилов-Дони.

Освен това, Добрева има вече и друга диплома зад гърба си. През 2000 г. тя завърши НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов, доцент Илия Добрев и Ивайло Христов и то отново с пълно отличие.