Невена Цонева: Отвори ми се "третото око"

Певицата и барабанистът на "Ку-ку бенд" Венко раздава съвети на нашенци как да прогонят полтъргайсти

Нещо за четене
08:52 - 20 Март 2023
10792
Невена Цонева: Отвори ми се "третото око"

Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за първи път в новия си подкаст, че преди време е имала много сериозни здравословни проблеми. "Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето", довери в канала си "Без граници" любимата на барабаниста на "Ку-ку бенд" Венелин Венков - Венко. "Трябваха ми седем години, докато разбера, че съм човек индиго", призна още тя. Битката с болестта отворила "третото й око" и я насочила по пътя на "духовното усъвършенстване" и мисията да помага и на други страдащи хора в България, уточни гласовитата варненка.

Отскоро в социалните мрежи музикалното семейство раздава съвети на нашенците как да преборят чудодейно тежки болести и дори да прогонят... полтъргайсти, обсебили дома им.

Един от първите им гости е Светлин, мъж на средна възраст, от врачанското село Криводол, преживял среща със смъртта заради нелечима според лекарите язва. Той се изцерил с охлюви и след като се върнал от отвъдното, се посветил на изработката на надгробни паметници, разбираме от разказа на самия криводолчанин. "Ти си имал червена аура, но сега е пепелява заради преживяната травма", диагностицира го изпълнителката.