Нидал Алгафари брани Силвия Кацарова и Тони Димитрова

Двете певици са се сблъскали с нечистоплътността, некадърността и музикалната немощ на едно кичозно недоразумение, смята анализаторът

Нещо за четене
16:32 - 22 Ноември 2022
3638
Нидал Алгафари брани Силвия Кацарова и Тони Димитрова

Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари се намеси в конфликта между Силвия Кацарова и самозванецът Владислав Савов. Както първо Lupa.bg съобщи, певицата осъди скандалния продуцент за 20 бона. Ето какво написа Нидал в защита на изпълнителката, както и нейната колежка Тони Димитрова, която също води битка със Савов.

"Приятели,
за мое най-горчиво съжаление, чак сега разбирам за конфликта между Велики Български Дейци на културата ни и някакво кичозно недоразумение. Богинята на музикалната сцена Силвия Кацарова, както и феята на българската мелодичност Тони Димитрова са се сблъскали с нечистоплътността, некадърността и музикалната немощ на едно нещо, което не бива да споменавам името му защото ще си направи реклама от това. По-скоро се обръщам към тези две ненадминати изпълнителки, две невероятни жени, оставили плодородна бразда в музиката:

Нидал


Приятелки мои, даже да тичате в обратната посока, недоразумението, което е застанало на пътя ви, ни може да стигне висините, които сте постигнали с много труд, много талант и много обич, нито може да отнеме любовта на почитателите ви, които са ви отредили място в българската история. Съжалявам само, че нескопосаните опити на музикалното недоразумение е оцапало подметките на обувките ви.
И аз както милионите ви почитатели, когато чуем първите ноти от ваша песен, затуптяват сърцата ни от гордост, почитание и боготворение.
Обичам ви! Обичаме ви! И ще сте вечни в сърцата ни" - завършва Алгафари.

Владислав Савов