Николай Слатински: Путин е тумор , Русия е болният човек на Европа

Катастрофално голям брой млади хора в страната живеят в материална бедност и духовна мизерия

Русия
20:50 - 15 Март 2023
4021
Николай Слатински: Путин е тумор, Русия е болният човек на Европа

През последните години в Русия началното, средното и висшето образование се военизират и индоктринират. Младото поколение минава постоянна военна подготовка и е надъхвано с великоруски шовинизъм и възхвала на гениалния Путин.

То системно се възпитава и подготвя като евтино пушечно месо за безумните Путинови цели. И това е доста податлива почва за отглеждане на военолюбиви рускоимперски зомбита!

Катастрофално голям брой млади хора в Русия живеят в материална бедност и духовна мизерия. С алкохолизирани родители или самите те вече увредени от алкохола, с тоалетни тип “дупка” в двора, без баня и други санитарни удобства вкъщи, функционално неграмотни, лишени от бъдеще и нормална социална реализация, обидени на целия свят и изживяващи се като жертви, обвиняващи Запада, НАТО, САЩ, Европа за своето безизходно състояние.

Тези млади хора са резултат от Безвремието на Путин. И могат да се превърнат в опасна запалителна смес, способна да предизвика страшни пожари и сериозни катаклизми, включително геополитически.

Днес Русия е болният човек на Европа и Азия. Тя се нуждае от лечение. Нейният тумор е Путин.

Проф. Николай Слатински, от фейсбук