Николета си сложи бразилско дупе (Видео)

Нещо за четене
13:49 - 09 Декември 2021
6044
Николета си сложи бразилско дупе (Видео)

Николета Лозанова е в Турция, където ще си прави бразилско дупето. Плеймейтката пусна видео от клиниката и направи реклама на турския хирург, който ще я оперира, видя Lupa.bg.

"Моят първи и най-желан подарък за рождения ми ден! Той бе причината спокойно да опитам всички изкушения, които видях в Париж. Сега вече съм в Истанбул и най-после се срещнах с него - най-добрият хирург и мой близък приятел. Скоро очаквайте повече подробности... А дотогава продължавайте да се чудите какво точно ще правя", пише под видеото изкусителката.

Припомняме, че преди дни половинката на Ники Михайлов посрещна 34-ия си рожден ден в Париж, а после директно отскочи до Истанбул, където планира да си направи пищна Б страна.

Това става чрез извличане на ненужна мазнина от различни зони на тялото, като например корем, бедра, талия и т.н., след което тя се инжектира на посоченото вече място. Естествено, при липса на достатъчно мазнини, същият ефект може да бъде постигнат и чрез силиконови импланти. Предстои да видим кой от двата метода ще избере Ни Ло.

Видео: https://www.instagram.com/reel/CXMI7GRITRY/?utm_source=ig_web_copy_link