Николо Фаджоли след срещата му с психолог: Липсва ми играта

Спорт
15:41 - 18 Януари 2024
1595
Николо Фаджоли след срещата му с психолог: Липсва ми играта

Наказаният полузащитник на Ювентус Николо Фаджоли се срещна с психолог за първи път, като част от програмата му за лечението на проблемите му с хазарта.

22-годишният италиански полузащитник беше първият играч, замесен в скандала със залаганията в Серия А през лятото, като призна пред прокурорите, че е залагал на футболни мачове на незаконни платформи. В отговор той получи седеммесечна забрана, която го отстрани до края на май 2024 г.

Фаджоли, който беше глобен с 12 500 евро, също беше записан за лечение на зависимост от хазарта и трябва да направи поне 10 публични изяви, за да обезсърчи другите да последват действията му. Ювентус наскоро поднови договора му до юни 2028 г., подкрепяйки своя полузащитник.

Говорейки пред събралите се репортери след срещата, Фаджоли първо беше попитан как се чувства.

„Чувствам се много добре, първата среща беше конструктивна, както за мен, така и за останалите присъстващи. Липсва ми да играя със съотборниците ми, но съм щастлив от това, което правят."

След това 22-годишният играч говори кога ще се проведат следващите срещи.

„Все още трябва да съгласуваме всичко с FIGC, но мисля, че много срещи ще бъдат в Пиемонт.“

Фаджоли също беше попитан дали иска да изпрати съобщение до външния свят.

"Труден въпрос. Просто ви разказвам за моя опит, особено за тези, които са по-млади от мен и не трябва да изпитват неща като тези."