Нинова рамо до рамо с правнучката на Гоце Делчев

Република Северна Македония е поела ангажименти, които трябва да изпълнява, заяви лидерът на БСП

Новини
15:50 - 11 Май 2024
3432
Нинова рамо до рамо с правнучката на Гоце Делчев

„БСП за България" в област Благоевград излиза на предстоящите парламентарни избори с обновена листа, съчетаваща младост, опит, амбиция и вяра в победата. 16-те кандидати за народни представители са от различни общини в областта, с различни професии, но споделящи едни и същи ценности.

„Щастливи сме, че нашият отбор отново има най-достойния и добър водач – лидерът на БСП Корнелия Нинова", каза председателят на Областния съвет на БСП в Благоевград Валери Сарандев.

На проведена среща в Благоевград бяха представени всички кандидати за народни представители от листата на коалиция „БСП за България" за предстоящите избори на 9 юни.

„Неведнъж съм казвала, че голяма част от сърцето ми е тук, в Благоевградска област, откъдето започна моят път в Народното събрание", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в Благоевград.

Заедно с кандидатите за народни представители от 1 МИР те се поклониха пред Паметника в чест на Македоно-Одринското опълчение.

„Република Северна Македония е поела ангажименти, които трябва да изпълнява, независимо кое правителство е на власт. България проявяваше търпение и добра воля твърде дълго.

Искането на нови отстъпки е недопустимо. Антибългарската риторика и езикът на омразата са абсолютно неприемливи. Няма да допуснем унижение на българското достойнство и накърняване на националния интерес на България", каза пред паметника Корнелия Нинова.