НЛО следи самолет

Рязко се увеличават странните предмети в небето

Новини
09:11 - 28 Април 2023
4250
НЛО следи самолет

Наскоро Пентагонът публикува поредното видео, показващо НЛО, движещо се с висока скорост в непосредствена близост до търговски самолет. Това е шок за много хора, но според директора на Службата за отстраняване на аномалии във всички области (AARO) на американското министерство на отбраната Шон Къркпатрик това е само малка част от подобни случаи.

Къркпатрик признава, че екипът му в момента разследва 650 случая на НЛО, което е 140 процента повече от последните три месеца. Повечето от тях са сфери, широки от един до четири метра, бели, сребристи или полупрозрачни и могат да се видят да летят на височина от 3000 до 9000 метра, на каквато височина летят също военни и пътнически самолети.

Най-удивителното е, че тези НЛО летят със скорост от 2469 километра в час, което е повече от два пъти скоростта на звука. Къркпатрик отбелязва, че НЛО-тата нямат видими двигатели, не генерират топлина и се появяват на радара само от време на време.

Въпреки че все още не са открити надеждни доказателства за „извънземна дейност“, изследователите не могат да изключат възможността да направят такова историческо откритие. Някои наблюдения може никога да не бъдат разрешени, предупреждава Къркпатрик.

Тази информация отваря много въпроси, на които хората отдавна търсят отговор. Много хора вярват в съществуването на извънземен живот и вярват, че тези НЛО са доказателство за това. Други, напротив, смятат, че всичко са само технологии, разработени от човека, които все още не са официално обявени.

Въпреки интереса на изследователите към НЛО, все още има много скептици, които вярват, че това е просто измама или грешка в наблюденията. Разсекретените от Пентагона факти и видеозаписи обаче подсказват, че

нещо странно се случва в небето. НЛО повдигат много въпроси, на които учените все още не могат да дадат еднозначен отговор. Как могат да се движат по-бързо от скоростта на звука? Как могат да маневрират без видими двигатели и без топлина? Какъв е произходът на тези предмети?

Едно възможно обяснение е технологията, създадена от друга цивилизация. Може би сме изправени пред нов вид космическа технология, която все още не можем да обясним и разберем. Възможно е също НЛО да имат земен произход, но да използват технология, за която все още не знае официално. Учените все още се нуждаят от много работа и изследвания, за да дадат окончателен отговор на въпросите за произхода на НЛО.