Нона Йотова възмутена: Със самоубилия се Огнян не сме брат и сестра

Мъжът й Богомил Бонев по адрес на починалия мъж: За този нищо добро не мога да кажа!

У нас
15:39 - 13 Януари 2020
9219
Нона Йотова възмутена: Със самоубилия се Огнян не сме брат и сестра

Нона Йотова е възмутена от публикациите, които свързват самоубийството на доведения й брат Огнян Кръстев с нейното име. Ето какво написа акрисата по този повод:

"Появиха се публикации за трагичната кончина на сина на баща ми от първия му брак. Научих от медиите. Съжалявам за причините, довели до решението му да сложи край на живота си - тежко заболяване. Обаждат ми се приятели, разтревожени от новината и заглавията, че става дума за мой брат. Това създава погрешно впечатление.
Не сме се виждали и не сме поддържали никакви отношения. В този смисъл, не сме точно брат и сестра. И по много други причини. Да почива в мир!

Нейният съпруг - бившият вътрешен министър ген. Богомил Бонев е доста по-краен. Под нейния пост той е написал следното: "За мъртвите или добро, или нищо. За този нищо добро не мога да кажа. И съболезнования за неговото семейство! Дано един ден разберат, че смъртта не е повод да си правят селски пиар с името на известна личност. Иначе никой няма да им знае името. Защото е ясно кой селяк е пуснал инфото на скапаната медия за името на Нона."