Nostrabet Tipster League: Прогнози за футбол, които носят награди

Спорт
10:39 - 02 Декември 2023 (обновена)
3413
Nostrabet Tipster League: Прогнози за футбол, които носят награди

Добре дошли във вълнуващия свят на футболните прогнози и награди с Nostrabet Tipster League. Тази увлекателна игра обединява най-добрите прогнози за футбол, като позволява на участниците да покажат уменията си в прогнозирането на резултатите от мачовете и да спечелят вълнуващи награди. Нека се потопим в детайлите на Nostrabet Tipster League, като разгледаме нейните правила и награди, които очакват най-успешните типстъри.

Как работи Лигата за типстъри на Nostrabet

Nostrabet Tipster League е месечно състезание, в което участниците демонстрират уменията си да прогнозират резултатите от футболни мачове. Ето как се развива играта:

1. Право на участие:

За да се включат в състезанието, играчите трябва да се регистрират в Nostrabet или да използват профилите си в социалните мрежи за безпроблемен процес на участие. След като се регистрират, участниците могат да поставят своите прогнози и да започнат да печелят точки за класирането в Лигата на познавачите.

2. Месечни награди:

Конкурсът награждава десетте най-добри участници всеки месец с общо 1000 Nostracoins, разпределени между тях. Тези Nostracoins могат да се обменят за различни награди, което добавя допълнително вълнение към играта. Типстърите се насърчават да събират последователи, които оценяват прогнозите им, създавайки общност от футболни ентусиасти, които празнуват успешните залози.

3. Общо класиране:

Всеки месец участниците събират точки, които допринасят за общото класиране. Петимата най-добри типстъри за целия сезон на Nostrabet Tipster League се награждават с общ награден фонд от 6200 Nostracoins. Лидерът в класирането получава значителен дял, като за изключителното му представяне са запазени 2000 Nostracoins.

4. Прогнози за класиране:

В страницата с всички мачове участниците могат да намерят най-интересните и вълнуващи футболни срещи. Именно тук те могат да поставят своите прогнози и дори да предоставят аргументи за избора си. За всяка прогноза се залагат виртуални кредити или точки. Колкото по-добро е представянето в прогнозите, толкова по-нагоре в класацията се изкачва участникът, което го доближава до примамливите награди от общия награден фонд.

5. Точкова система:

Всички участници започват с определен брой точки в началото на всеки месец. Броят на точките зависи от това кога са се присъединили към играта. С напредването на месеца типстърите печелят или губят точки в зависимост от точността на прогнозите си. Класирането се определя от цялостното представяне в играта и от точките, натрупани в рамките на конкретния месец.

Участието в Лигата на Nostrabet за типстъри не е само за прогнозиране на резултати от мачове, а и за демонстриране на футболните ви познания, изграждане на общност от последователи и стремеж към престижните награди, които очакват най-добрите играчи.

Nostrabet Tipster League добавя вълнуващо измерение към света на футболните прогнози. С месечни награди, награден фонд за общо класиране и динамична точкова система участниците имат възможност да превърнат страстта си към футбола в ползотворно и вълнуващо състезание. Присъединете се към лигата, направете своите прогнози и се стремете да се наредите сред елитните типстъри, прославени с футболната си прозорливост и умения.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg