Нострадамус за 2022 г.: Терористични и биологични атаки

Мистика
21:03 - 21 Ноември 2021
8314
Нострадамус за 2022 г.: Терористични и биологични атаки

Пророчествата на легендарния френски астролог Нострадамус, живял през 16 век, остават актуални и днес. Той е лекар и алхимик, който придобива известност с много предсказания, обхващащи огромен период от време.

Смята се, че Нострадамус вижда в бъдещото много значими събития, включително Големия пожар в Лондон, убийството на Джон Кенеди, атаките на 11 септември и други. Тези дни се разпространява информация на Need Magazine, според която френският лекар има пророчества за 2022 г.

Човечеството ще става все по-активно в изследването на космоса и следващата година ще има истински пробив по отношение на търговските космически полети. Слънчевата енергия ще се използва в голям мащаб, което не само ще намали значително разходите за енергия, но и ще намали щетите от изменението на климата. Човечеството ще страда от терористични и биологични атаки, бил предрекъл Нострадамус.

Сред особено важните събития, които трябва да се очакват в близко бъдеще и се смята, че са предсказани от видния пророк, е обединението на Северна и Южна Корея, успоредно с което Ким Чен-ун ще бъде детрониран и ще трябва да потърси убежище в Русия.

Русия и Украйна най-накрая ще сключат мир, но не е ясно как според Нострадамус ще се случи това. Посочва се само, че САЩ ще се противопоставят на това споразумение, а Европейският съюз ще го подкрепи. Италия ще бъде изправена пред сериозни финансови проблеми. Ако Европейският съюз не й помогне, кризата ще обхване цяла Европа.