Нов скандал: Меган Маркъл мъчи Арчи

Свят
18:15 - 21 Януари 2020
8918
Нов скандал: Меган Маркъл мъчи Арчи

Нов скандал заформи съпругата на бившия принц Хари Меган Маркъл. Малко преди мъжът й да кацне от Острова днес в Канада, за да се установи постоянно в дома им след раздялата с кралската фамилия, се появиха снимки как американката носи сина им Арчи в ергономична раница.

Бебенцето на едва 7 месеца е поставено в нея по неправилен начин, без да се спазват препоръките на самия производител и без да са регулирани презрамките й. От фотосите се вижда, че Арчи се е килнал на една страна, заради което скочиха и британски, и канадски ортопеди. По начина, по който Меган Маркъл носи сина си, може да му предизвика дисплазия на тазобедрените стави, както и да изкриви гръбначния му стълб заради нарушената опора. 

Иначе медиите на Острова коментират захаросано колко красива гледка били майка и бебе, прегърнати в ергономичната раница. "Ето нагледен пример как не се слага толкова малко дете в раница. Но все пак е редно да похвалим майката, че вместо да разпъва количка навсякъде, е избрала този метод за превоз на малкото си. И въпреки че не е съумяла да регулира раницата и да я закопчае подходящо, бебето в нея е на сигурно място. Виждала съм така носени деца милиони пъти. Да, грешно е, но не е повод за обиди срещу Меган", коментира водеща консултантка по бебеносене в Лондон.