Нова мания за тийнейджърите

"Тийн тайни агенти" кара малките да бъдат детективи

Новини
15:16 - 11 Април 2019 (обновена)
2412
Нова мания за тийнейджърите

"TEEN GAMES" - това е новият клуб, по който малчуганите са луди вече. Той дава нов поглед на нещата, нещо интересно, което и и супер интересно на тийнейджърите до 13 години.

Всъщност, става и за по-големи, не се притеснявайте! Въпрос на гледна точка, въпрос на предизвикателства. Няма човек, чието дете да е родено в новия милениум и поне един път да не е празнувал рождения ден на детето си в клубче за забавления - от клоуни в различни увеселителни центрове, та до тематични партита.

Е, сега децета вече са пораснали, правят своите стъпки в "тийн"-възрастта и не желаят тортата да бъде най-голямата атракция на купона.

Изправени сте пред предизвикателството да организирате най-оригиналния купон, с който да шашнете всички приятели. Нещо ново, което никой не е правил до сега.

Щуро преживяване, интересно и незабравимо. Нещо WOW, за което ще се говори дълго време - Teen games са вече тук!

Кодирани съобщения, лабораторни анализи и скрити тайни дебнат навсякъде. Трябва да се подготвите за тайни агенти. Единственият начин е да минете през специализирано обучение и да се учите от най-добрите.

Престъпникът е някъде сред вас. Дали ще разкриете значението на снимките, за да го хванете? Какво по-голямо предизвикателство му трябва на един истински тийн, който желае да демонстрира способностите си и да бъде над всички?