Нова открадна Косьо Караджов от bTV

Нещо за четене
16:21 - 12 Октомври 2021
4911
Нова открадна Косьо Караджов от bTV

Телевизионният продуцент Константин Караджов отива в Нова тв. Той ще заема позицията изпълнителен продуцент на новините като част от дирекция „Новини и актуални предавания“. Усилията на Константин Караджов ще бъдат съсредоточени в развитието на новинарския канал и обогатяване на информационното съдържание.    

„С присъединяването на Константин към нюзрума ни продължаваме стратегията за привличането на най-успешните професионалисти на българския телевизионен пазар. Сигурен съм, че като изпълнителен продуцент, той ще гарантира на зрителите обективна публицистика и безпристрастно отразяване на новините, от мястото, където те се случват“ - коментира Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

 
„Ентусиазиран съм и благодарен за възможността да се включа в екипа на Нова Броудкастинг Груп като допринеса с опита си за развитието на новинарския канал“ – каза Константин Караджов.

Телевизионният журналист има богата професионална биография, градена в продължение на повече от 20 години. Той е бил репортер, водещ, продуцент и зам. главен редактор в bTV. Преди това има опит като международен редактор и репортер във в. „Сега“. За своята журналистическа работа той е отличаван с редица награди, сред които грамота за принос в областта на достъпа до информация от фондация „Програма достъп до информация“ и награда на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.