Новата любов в живота на Брук Шийлдс

САЩ
23:00 - 10 Юли 2023
5503
Новата любов в живота на Брук Шийлдс

Брук Шийлдс има нова любов в живота си. И иска да сподели това пред целия свят.

Преди няколко дни актриса се включи в социалните мрежи, публикувайки поредица от снимки. На тях тя позира щастливо усмихната, държейки в прегръдките си малко симпатично кученце.

"Свят, запознай се с Тузи", пише Шийлдс към кадрите. "Тузи, запознай се със света. Не можехме да издържим дълго без кучешка любов в нашата къща".

Черно-бялото малко животинче предизвика множество коментари от феновете на Шийлдс, включително и от бразилския модел Алесандра Амброзио, която подчерта колко "сладко" е кученцето.

Неведнъж 58-годишната Брук Шийлдс засвидетелства любовта си към животните в социалните мрежи. През февруари актрисата сподели снимка от следобедна разходка в Сентръл парк в Ню Йорк с кучето си Пепър. А само седмица по-късно каза тъжната новина, че Пепър е починал. Нещо, което е натъжило изключително членовете на цялото семейство, по думите на самата Шийлдс.

И освен с новото попълнение в живота си, Брук има и други поводи за радост и гордост. 17-годишната ѝ дъщеря Гриър Хенчи се радва на нов важен етап от израстването си - получаване на шофьорска книжка. Във вторник Шийлдс сподели в социалните мрежи снимка на порасналото си момиче зад волана.