Новият норвежец: Впечатлен съм от публиката на ЦСКА

Бразилецът Каранга подписал с армейците без да идва до България

Спорт
13:59 - 22 Януари 2024
1714
Новият норвежец: Впечатлен съм от публиката на ЦСКА

Първото зимно попълнение на ЦСКА - Улаус Скаршем, изрази огромното си вълнение от това, че ще играе пред гореща публика като тази на "армейците". Халфът обеща максимално раздаване във всеки мач за столичния гранд.

"Разбрах, че с Левски и Лудогорец са големи съперничества, и това ми харесва. Обичам да играя във важни мачове, когато феновете подкрепят лудо и атмосферата е страхотна. Знам, че привържениците на ЦСКА създават невероятна атмосфера, и нямам търпение да играя за тях. Надявам се да им дам поводи да празнуват.

Разбира се, че съм гледал клипове с тях в интернет. Никога не съм виждал нищо подобно. Щастлив съм, че ще усещам такава подкрепа зад гърба си, и искам да им благодаря за топлото посрещане. Ще направя всичко, което мога, за да ги зарадваме с една или повече титли, докато съм тук.

Аз съм футболист, който играе със сърцето си, и винаги ще давам 100 процента от себе си за този невероятен клуб", заяви Скаршем пред "Тема Спорт".

Нападателят Фернандо Каранга, който сензационно се завърна в ЦСКА през миналата седмица, е подписал с клуба, без да идва в България.

Това няма да се случи и в следващите дни, като нападателят ще пътува директно за Турция, където ще се присъедини към лагера на армейците. Все още не е ясно дали той е преминал пълни медицински и функционални тестове, или това предстои да се случи.

Както е известно, в сряда "червените" се местят от Анталия в Белек, където ще останат до 4 февруари и ще изиграят три приятелски срещи.

Каранга със сигурност пропуска спаринга с иранския Трактор в четвъртък от 14:00 часа, а спрямо това кога ще пристигне в Турция, ще се реши дали ще играе срещу словашкия Тренчин на 30 януари, вторник. Вчера този тим се настани в хотела на ЦСКА в Анталия.