Новолунието в Лъв ще е ключово за 4 зодии

Астрология
13:33 - 06 Август 2021
3777
Новолунието в Лъв ще е ключово за 4 зодии

На 8-и август ни чака новолуние в Лъв. То носи положителни промени и ще повлияе много силно на 4 знака от зодиака. Тях ги чака драматичен период, изпълнен със събития и промени, осъзнаване на някои неща. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Телец

Чакат ги промени в личния живот. Ще трябва да се справят с някакъв емоционален багаж и да помислят върху различни неща. Може да си припомнят някои неща от ранното детство и да се занимават с любовни проблеми или чувства. Новолунието ги окуражава да се върнат към корените. Не могат да променят откъде идват, но могат да променят накъде отиват. Нека създадат дома, който винаги са искали.

Лъв

Научават много за това кои са всъщност. Чувстват се така, сякаш са поели в няколко различни посоки и разпиляват енергия за различни неща. Една част от тях иска да направи всички щастливи, а друга иска да се откаже от всички тези чужди очаквания и да върши собствената си работа. Няма лесен изход, но те знаят кой е правилният отговор. Да направят каквото трябва, за да станат човека, който искат.

Скорпион

Ще премислят над това накъде отива кариерата им. Време е да приветстват властта. И това не означава да спазват правилата, винаги да слушат шефа или да правят каквото им се казва. Новолунието ги окуражава да поемат контрол над собствения си живот. Дори да имат шеф, те самите са шеф на своите проекти, мечти, цели, те сами си създават репутация. Да действат според своите виждания и така ще са на върха.

Водолей

Настъпват промени във връзката им. Чака ги ново начало в тази сфера. Време е приоритет да им станат връзките, които изкарват най-доброто от тях. Нека помислят над това какви партньори са, какви партньори искат и как човек имат всъщност до себе си. Да се запитат как могат да подобрят връзките си или как да привлекат към себе си връзки, които ги вдъхновяват.