Нумероложката Нели Колева: Върхове и спадове за ВМРО, успех за Слави

"Деветката" на ДПС е с нестабилна вибрация, №11 на ДБ зове злите сили

Политика
21:37 - 06 Март 2021
6350
Нумероложката Нели Колева: Върхове и спадове за ВМРО, успех за Слави

Нумероложката Нели Колева разтълкува числата, които се паднаха на партиите в изборната бюлетина. Ето кои от тях ще донесат късмет на политическите сили според нея, пише "Марица"
 
- Инж. Колева, каква е датата на изборите от гледна точка на нумерологията?

- Датата на предстоящите избори 04.04.2021 г. дава редуцирано число 49, или равно на 4. Това е изключително неспокойна вибрация, която трудно може да даде обединяване около една партия.

Вибрация 4 търси нови предизвикателства, стреми се към промени, коалиране  по нов начин, различен от досегашните. Като цифрова комбинация не е лишена от конфронтация и полемика, предполага влизане  в сериозна конкуренция и трудно постигане на единомислие. 

- Според социологическите проучвания коалицията ГЕРБ-СДС най-вероятно ще е първа политическа сила, но няма да лидира със значителен аванс в следващия парламент. Какви знаци откривате в номер 28, с който сегашните управляващи и партньорът им ще се явят на изборите?   

- Според нумерологията двойката дава мекота, хармония в живота. Дори в някои култури 2 е съкровено, свещено число.
В астрологията 8 е число на по-високи отговорности. Свързва се със стремеж към победи, с увереност във възможностите и потенциала.

Като цяло числото  28 е символ на лидерство, на стремеж към доминиране, към преодоляване на  трудности. Номер 28 е в състояние (под влияние на вибрация 2) да избягва конфликти и  недоразумения.  

Вибрацията на числото обаче има и негативен план - склонност към промени   
Така че и съгласно показателите на нумерологията на ГЕРБ-СДС им предстои трудна битка с шансове за успех.  

- На основната опозиционна партия  БСП жребият отреди да се яви на изборите на 4 април под номер 4. Какъв шанс дават трите четворки на втората политическа сила?

- Номер 4 символизира промяна, увереност и завишена активност. Понякога влизат в ход редица бързи трансформации. Четворката в нумерологията може да даде добра организация, успешна реализация, социално управление, материална сигурност, стабилност, но редом цифрата сочи и спънки по пътя към успеха, проблеми в общуването.

 Според нумерологията четири е символ на твърдост, постоянство, възможност за енергични действия, готовност за изпълнение на поети ангажименти.  Събраните три четворки ще засилят негативния аспект на цифрата - препятствия, незачитане на различни мнения. Безспорно БСП са изключително нахъсени да спечелят изборите, но цифрите не им дават сигурна победа.

- Партията дебютант на Слави Трифонов е предизборният фаворит, социологически проучвания му отреждат дори трета позиция. Потвърждават ли се подобни очаквания от номер 29, с който "Има такъв народ" ще се яви на изборите?

- 29 в нумерологията е доста сложно и противоречиво число, което идва от влиянието на двете вибрации - цифра 2 и 9. От астрологична гледна точка двойката олицетворява Луната, тя е нежна, лирична цифра.

Деветката в нумерологията дава огромна амбиция за справяне с трудности и тежки  житейски ситуации. Цифрата 29 е в състояние да поеме големи отговорности.  Вибрация 29 е надарена с устойчивост, воля, мощ, шанс за стигане до върха. Така че цифрите сочат добри шансове за представяне на проекта на г-н Трифонов. 

- Традиционният трети - ДПС, ще се яви на предстоящите избори с номер 9. Сочи ли цифрата стабилност на резултата?

- Номер 9 от нумерологична гледна точка при благоприятно стечение на обстоятелствата постига успехи на различни нива, готова е да прави саможертва в името на определена кауза, но обича да доминира.
В негативен план на вибрация 9 е податлива на чуждо влияние, лесно си създава врагове. Номер 9 може да се изрази като нестабилна, уязвима вибрация. 

- Какъв успех на изборите предполага номер 11 на дясноцентристкото обединение "Демократична България"?

- Номер 11 в някои култури олицетворява тъмните сили. Числото 11 е символ на житейски трансформации. Под влияние на вибрация 11 определени съдбовни ситуации протичат бурно, могат да са и непредсказуеми. Номер 11 в нумерологията притежава голям енергиен потенциал, добре работи в колектив, стреми се към сътрудничество. В негативен аспект може да предполага и разрушително действие, незачитане, възгордяване.

- Номер 18 за участие  отреди жребият на "Изправи се! Мутри, вън!" на Отровното трио и Мая Манолова. Какъв шанс дават числата на коалицията, свързана с протестите миналото лято?   

- Нумерологично 18  е под влияние на цифра 1, символизира независимост, целеустременост, самостоятелност, лидерство. В състояние е да демонстрира надмощие. Номер 18 е подвижна вибрация Стреми се към успех, трудно понася поражение, има усет към новото, нестандартното. В негативен план има склонност към крайности и прибързани решения.

- Бившият втори от ГЕРБ Цветан Цветанов ще се яви на изборите с формацията си "Републиканци за България" с номер 21. Добри ли са цифрите за него?

- Номер 21 символизира умения за планови действия, хармония. В негативен план по-трудно реализира целите си, нуждае се от подкрепа, допуска надценяване на възможностите. Номер 21 не обича да рискува, може да стои в сянка. Често разчита на близкото обкръжение. 

- Дава ли сигурен шанс за влизане в парламента номер 1 в бюлетината на бившия член на Обединени патриоти ВМРО-БНД, които този път избраха да играят соло?

- Номер 1 през погледа на нумерологията дава прагматична индивидуалност, способност за мобилизация на енергията. Вибрация 1 може да поеме големи отговорности, стреми се към властта, но трудно постигат успехи.
В негативен план единицата е индивидуална вибрация, не се стреми към колективна работа. Номер 1 предполага възможности от поредица спадове и върхове.

- Новосформираната коалиция Воля-НФСБ ще се бори за гласовете на избирателите с номер 24 в бюлетината. Благоприятна ли е тази цифра за прескачане на 4-процентовата бариера за 45-ия парламент?

- Номер 24 според нумерологията се свързва с желанието за пълнота, завършек. Вибрация 24 разчита на доверието, на емоцията, на симпатията, но може и да лавира (от влиянието на цифра 2). Редуцираният сбор е 6, символ на Венера, което сочи стремеж към баланс, дипломация. В негативен план цифрата сочи затруднения по пътя към успеха.

- Късметлийски ли е номер 7 в бюлетината за "Атака" на Волен Сидеров?

- Номер 7 според астрологията означава гъвкавост и енергичност.  Обикновено това число се свързва с много  знания, опит, перфекционизъм. Вибрация 7 обаче крие много загадки и не сочи категоричен шанс за успех. 

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ - София, специалност "Изчислителна техника". Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология - „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“, „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „Садоха Нели Колева“ - нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки - нумерология, астрология и кабала. Провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти - биополева живопис.