О, чудо! Голите фенки от Катар се прибраха в Аржентина

Двете мацки, демонстрирали прелести по време на финала на Световното на стадион "Лусаил", нагорещиха страстите

Топ
13:22 - 21 Декември 2022
4625
О, чудо! Голите фенки от Катар се прибраха в Аржентина

От милионите фенове, които отпразнуваха триумфа на Аржентина срещу Франция във финала на Световното първенство, привлеклите най-много внимание са две млади фенки на Меси и компания.

Те се поддадоха на еуфорията и отпразнуваха победата на „гаучосите“, като си показаха прелестите си насред трибуните на „Лусаил“. На гърдите им беше изрисувано аржентинското знаме.

Действията им са строго забранени от властите в Катар. В интернет започна да циркулира въпросът дали двете ще бъдат арестувани. Преди началото на Мондиал 2022 катарците искаха категорично да се разбере, че ще са безмилостни при подобни прояви на публични места.

Двете момичета са известни в Инстаграм като Milubarbiie и Noe. Втората пусна в Инстаграм снимка от самолет и се пошегува, че чака да излети от Катар, преди да са я арестували.

Другата пък си пусна снимка от Европа и написа, че старият континент ѝ е липсвал през цялото време, докато подкрепя Аржентина на Мондиал 2022.

Изводът е, че и двете са се разминали със строгостта на катарските власти и успяха да се приберат по живо, по здраво.

Разбира се, те не бяха единствените, които провокираха в Катар. Много добър пример е хърватката Ивана Кнол, която подкрепяше Хърватия в много провокативно облекло.