Очаква ни Пълнолуние в Лъв

Астро
07:03 - 16 Февруари 2022
6361
Очаква ни Пълнолуние в Лъв

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 16 февруари Луната отново е в знака Лъв, като в 18:56 часа е Пълнолуние на 28 градуса в Лъв. Време е да приключат някои започнати взаимоотношения и дела, започнати на по-ранен етап. Слънцето, като управител на знака Лъв, се свързва с нашата идентичност и его, затова желанието да ни бъде обърнато специално внимание и да бъде оценена работата ни по достойнство са засилени.

Тъй като Слънцето е във Водолей, сега е важно да дадем подкрепата си на приятел, да мислим и за другите, а не само за себе си и нараненото ни его. Добре би било да приключим някакви взаимоотношения, да поразчистим обкръжението си от ненужни, неудовлетворяващи ни връзки или приятелства. Добър ден и период до следващото Новолуние след 2 седмици за завършване на проекти и други дейности. Подходящ ден да осмислим своите цели за бъдещето, да намерим начин за разрешаването на наболели проблеми и кризисни ситуации.

А това важи с най-голяма сила за лидерите на великите сили. Днес енергията ни е максимална, а емоциите силни. Нужно е да държим под контрол емоциите и да бъдем по-щедри, отстъпчиви и уважаващи достойнството на хората.

В дните около и по време на Пълнолуние са неблагоприятни за оперативни интервенции, а днес най-вече за сърдечни и мозъчни. Денят е благоприятен за изчистване на организма и провеждане на лунната диета. Не се натоварвайте физически и емоционално, щадете сърцето и гърба от прекомерни тежести. В световен план по-уязвими държави на този ден и през следващите две седмици за конфликти, политически скандали и размествания по високите етажи на властта, напрежение в обществото, протести и стачки, аварии, природни бедствия и други инциденти са САЩ, Австрия, Белгия, Гърция, Индонезия, Косово, Турция, Сърбия, Северна и Южна Корея и т.н.

Пълнолунието в Лъв както на този ден, така и през следващите около две седмици ще се отрази най-силно на родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (както и с Асцендент или други рождени планети между 25 и 30 градуса в тези знаци), а в по-малка степен и представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

За Телците и Скорпионите от трета декада аспектът на Пълнолунието е най-предизвикателен и трябва да бъдете по-предпазливи и търпеливи с хората. При всички положения ще има стресови ситуации и трябва да се владеете и да помагате на близък, ако стресовата ситуация е свързана с друг човек от семейството. Докато при Лъвовете и Водолеите от трета декада може да има както положително влияние до края на месеца, ако Слънцето е с добри аспекти по рождение, така и неблагоприятно, ако Слънцето е с дисхармонични аспекти от други планети в хороскопа. Всичко е строго индивидуално.

Луната днес и Пълнолунието в Лъв ще има по-благоприятно влияние до края на месеца в емоционален аспект, във взаимоотношенията с околните и в работен план за родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Но Пълнолунието си е Пълнолуние и при болшинството от хората ще се усеща прилив на енергия и емоционалност. Желанието за изяви, ласкателство, блясък, власт и уважение и доста засилено. Но всичко това ще бъде постигнато от хората, които проявяват повече загриженост и уважение към другите, не действат от егоистични подбуди с цел лично облагодетелстване и придобиване на повече власт.

Много добър ден за спортуване, забавления, разкрасяващи процедури, творчески занимания и с хобита, посещение на обществени мероприятия, бляскави партита, работа с / за деца, за разрешаване на кризисни обществено-политически въпроси. От 18:56 до 22:42 часа българско време Луната е „без курс“, а в 22:43 тя преминава в земния знак Дева и през следващите два и половина дни ще бъдем по-практични и изпълнителни, ще разсъждаваме логично и няма да реагираме чак толкова емоционално. Бъдете здрави!