Очко Бибочко атакува "правилния футбол" на Рибаря с диалект

Половината мачове на Костов в евротурнирите са с Левски, подигравателно сподели Васил Колев

Спорт
15:48 - 01 Септември 2023
3806
Очко Бибочко атакува "правилния футбол" на Рибаря с диалект

"Има два начина да биеш Айнтрахт според мен. Първият е типичен за повечето български отбори през повечето време. Нареждаш се отзад и чакаш да се отвори някакъв шанс. ЦСКА е правил чудеса по този начин и наистина е пътеводна светлина за останалите", заяви един от феновете на Левски и бивш председател на Тръст "Синя България" - Васил Колев.

Журналистът не пропусна и да атакува бившият наставник на Левски - Станимир Стоилов, с когото явно не са в много добри отношения. Колев, известен във фенските среди с прякора Очко Бибочко, продължи да анализира вчерашния мач с Айнтрахт, който сините загубиха с 0:2 във Франкфурт и отпаднаха от евротурнирите.

"Вторият е "правилният футбол" на рибаря с диалекта. Е, срещу такива като Айнтрахт винаги има риск да вземеш петица. Но го има и срещу такива като Киево", сподели още той.

"Левски се нареди в защита в Скопие и Франкфурт (макар че Шкупи беше досадно слаб съперник) и игра правилен футбол в Беер Шева. Разбира се, Николай Костов не може да бъде критикуван за избора си във Франкфурт. Все пак на 61 години почти половината му мачове в Европа са през този сезон с Левски. Освен това твърде често в евротурнирите се играе прагматичен футбол", допълни Колев.

"Остава някакво съжаление за пропуснат шанс, но генерално погледнато, този сезон в Европа си беше приключение за Левски и най-вече за левскарите. А сега накъде? Титлата и нищо друго според мен!", завършва Васил Колев поста в профила си във Фейсбук.