Официално: Левски назначи Хубчев за треньор

Бившият национален селекционер започва работа на "Герена" на 8 юни

У нас
17:24 - 15 Май 2019
2211
Официално: Левски назначи Хубчев за треньор

Доскорошният национален селекционер Петър Хубчев е новият треньор на Левски, съобщиха официално от футболния клуб. Специалистът от Гложене подписа своя договор за срок от две години, с опция за удължаване с още една година. Контрактът влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон. Първата тренировка на Хубчев ще бъде на 8 юни.

Хубчев ще работи на стадион „Георги Аспарухов" заедно с помощниците от треньорския щаб в националния - Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян.

До края на настоящата кампания „сините" ще бъдат водения от временния наставник Георги Тодоров, каквато бе договорка, когато той замени уволнения Георги Дерменджиев.

„Очаквам Хубчев да изгради боеспособен отбор, който да се бори за титлата. Надявам се на атрактивен футбол, който да радва привържениците не само с победи, но и с добра игра. Той познава ДНК на Левски, печелил е доста титли със синия екип. Разговаряли сме относно проекта с налагането на млади футболисти, той трябва да продължи под негово ръководството”, заяви директорът в Левски Павел Колев по повод назначението на Хубчев.

Снимка: Lap.bg