Ох, извинявай! Майка гръмна дъщеря си погрешка

Любопитно
22:10 - 09 Септември 2019
7180
Ох, извинявай! Майка гръмна дъщеря си погрешка

Майка от Охайо погрешка гръмна дъщеря си, която искала да я изненада, като се прибере по-рано от колежа. 18-годишната Хана Джоунс разказва, че изтичала през вратата на дома си в Жирард въодушевена, за да изненадана семейството си. Вместо това майка й Рене Джоунс я помислила за натрапница.  

"Докато тичах през вратата, тя ме взе за заплаха за живота си и ме простреля", пише Хана във страницата си във фейсбук. "Приклекнах и изпищях два пъти", спомня си тя.

Междувременно приятелят на майка й чува писъците и се втурва да звъни на 911. Мъжът съобщава, че Хана Джоунс кърви обилно. 

"Дъщерята на приятелката ми се прибра от колежа, майка й не знаеше, простреля я случайно", гласи сигналът на спешния телефон. Рентгенът на пострадалата колежанка показва, че десният й лакът е бил счупен на три места при стрелбата. След операцията Хана се сдобива с три пластини и осем болта, който да спомогнат за зарастването. 

"Това бяха няколко ненормални дни. Безкрайно съм благодарна, че все още съм на тази земя. Късметлийка съм, че все още съм тук! Все още съм смутена, че можех да съм мъртва, но за щастие имах ангел, който бдеше над мен през тази нощ", пише още тя в емоционален пост. 

Шефът на полицията в Жирард Джон Норман потвърди, че майката има разрешително за оръжие.

"Тя притежава пистолет, за който има разрешително. Стреляла е по някой, който влиза през вратата", обясни топ ченгето. Щатските прокурори все още не са решили дали да повдигнат обвинения на разсеяната домакиня. 

"Ако знаете, че някой има пистолет за самозащита и не ви очаква, обадете се, когато влизате в дома, дори ако ставате да пиете вода посред нощ.", съветва шериф Норман.