ОХ, НА БАТКО! Риана по зърна пред президента на Барбадос (СНИМКИ+ВИДЕО)

Свят
16:30 - 30 Ноември 2021
8323
ОХ, НА БАТКО! Риана по зърна пред президента на Барбадос (СНИМКИ+ВИДЕО)

Докато ние се дивим на хорцето, което друска предизборният щаб на Румен Радев, новоизбраният президент на Барбадос мадам Сандра Мейсън имаше удоволствието да поеме поста в присъствието на поп иконата Риана. Едродупестата звезда обаче шокира с аутфита си на церемонията - певицата се появи без сутиен, а огромните й, настръхнали зърна избодоха очите на международните журналисти.

Барбадос, която в полунощ стана република и се сбогува с управлението на британската кралица Елизабет Втора, обяви Риана за национален герой. Решението бе съобщено от премиерката Мия Мотли по време на пищните тържества, с които бе обявена Барбадоската република. Риана прие почетното признание във шокираща златиста рокля от собствения си бранд.

Точно в полунощ Барбадос официално се обяви за република и вече не признава кралица Елизабет Втора за свой държавен глава. Островната държава на Карибите, известна с райските си плажове, рома си и с родената там световна звезда Риана, вече си има друг държавен глава. Това е Сандра Мейсън, която досега беше генерал-губернатор на страната. Мейсън, която е на 72 години и е била съдия и прокурор, както и посланик на Барбадос в Колумбия, Венецуела, Чили и Бразилия, положи клетва като държавен глава в полунощ в столицата на Барбадос - Бриджтаун.

Пищната церемония на Площада на героите бе белязана от замяната на знамето на британската кралица с флага на страната. "Народът на Барбадос трябва да формира бъдещето на страната. Народът е пазител на страната", заяви в първата си реч като президент Мейсън. На церемонията прозвуча държавния химн и отекнаха 21 топовни салюта.