Оле Солскяер към феновете на Юнайтед: Не живейте с миналото!

Няма да влязат и в Топ 6 този сезон, отсече бившият футболист на Червените дяволи Майкъл Оуен

Спорт
17:06 - 04 Октомври 2019
1685
Оле Солскяер към феновете на Юнайтед: Не живейте с миналото!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер призна, че славните дни на клуба от ерата "Фъргюсън" са в миналото, но вярва, че младите играчи в отбора са способни да постигат значителни успехи.

"Вече не сме в 90-те. Това е различна ера, различен състав. Знаем, че ще има върхове и спадове, но съм готов да видя тези момчета да успяват", заяви норвежецът преди предстоящото гостуване на Нюкасъл.

"Сигурен съм, че Нюкасъл ще излезе за победа. Но и ние ще играем за такава. Винаги стават чудесни мачове при гостуванията ни на Нюкасъл, така че се надявам да сме достатъчно свежи за мача", допълни той.

Мениджърът каза още, че Пол Погба почти сигурно няма да играе срещу "свраките", за да може да се възстанови напълно за двубоя с Ливърпул, който е веднага след паузата за националните отбори.

След снощния равен мач с АЗ Алкмаар бвшият английски национал Майкъл Оуен отправи остри критики към Манчестър Юнайтед за резултатите на отбора през този сезон.

"Вече може със сигурност да кажем, че Манчестър Юнайтед се превърна в средняк. Сигурен съм, че няма да успеят да намерят място в топ 6 на Висшата лига този сезон. Това сигурно е най-слабият Манчестър Юнайтед от десетилетия насам., отпреди Сър Алекс Фъргюсън да поеме отбора. Пропадането продължава от няколко години и всеки път си казваме, че по-лошо не може да бъде, а то става все по-зле. Солскяер се раздели с играчи като Лукаку, Ерера, Дармиан, Санчес, Смолинг. Явно е решил да започне от нулата с млади момчета", коментира Майкъл Оуен пред британските медии.