Омъжена учителка прави секс  в класната стая

Съученик наблюдава нагледния урок на 28-годишната изкусителка

Новини
10:21 - 25 Март 2019 (обновена)
10543
Омъжена учителка прави секс в класната стая

Сексът е за всички - и това едва ли някой го крие. Нагонът трябва да се задоволява, но редно ли е по такъв начин, по който американска учителка го направи в Аризона.

28-годишната Британи Замора се вкара в грях с 13-годишния си ученик, а нагледният урок е наблюдаван на живо от съученик на тийнейджъра.

Арена на сексуалния сблъсък е била класната стая в Гуидър, а документите, които бяха разпространени по-късно в медиите, показват и нецензурираните текстове, които учителката е пращала на момчето. Записи показват също как двамата се опипват, докато другите ученици са заети.

Твърди се, че Замора първа е започнала разговорите с въпросното момче, като е използвала приложение, с което комуникира с учениците извън работно време.

Преди обвинениеята тя сподели, че с 13-годишния са имали интимен контакт поне 4 пъти.

"Искам да си с мен в момента. Искам те всеки ден. Ако можех да напусна работата си, за да правя секс с теб цял ден, бих го направила", гласят част от съобщенията на учителката.

"Искам да те ч***м отново! Предишните пъти не бяха достатъчни", не остава по-далеч и ученикът.

Информациите гласят още, че в два случая Британи Замора шофира до къщата на бабата и дядото на момчето, за да могат двамата да бъдат заедно, докато съпругът й е на риболов.

13-годишният и учителката му си разменят и голи снимки, а аферата им е разкрита от родителите на момчето. Те подават сигнал в полицията и искат обезщетение в размер на 1,9 млн. паунда.

Британи е обвинена в сексуален тормоз и я очаква съдебен процес: "Няма да оцелея зад решетките", жалва се прелъстителката.