ОПААА: Бобоков се присламчи към Ивелин от "Величие"

Христо Иванов излезе от играта и акумулаторният бос бързо намери нов политически партньор

17:11 - 19 Юни 2024
8421
ОПААА: Бобоков се присламчи към Ивелин от "Величие"

Скандалният русенски бизнесмен Пламен Бобоков отново е решил да търси политическа закрила. Този път явно иска да се сгуши под крилото на новия политически тандем Николай Марков - Ивелин Михайлов.

Тримата бяха засечени на сладка трапеза в Старосел, само няколко дни след като партия "Величие" стана част от Народното събрание.

Преди няколко години Бобоков бе засечен да си хортува с политик от бутикова партия, който наскоро подаде оставка от шефското си място в "Да, България".

Преди да се заиграе с него, Бобоков се беше прислонил при Красимир Каракачанов, но само докато беше актуален и заемаше постовете на вицепремиер и министър на отбраната.

След като лидерът на ВМРО вече не е на мода, Бобоков му обърна гръб с мотива, че е бил предаден от него по времето, в което беше клиент на правораздавателната система.

Шефовете на "Величие" трябва да са наясно с кого делят масата си, защото като едното нищо близостта им с подобен род персони може да ги прати в политическото небитие и то само за няколко месеца.

Христо Иванов на спявка в джипа на Бобоков