Опашки се вият за билети за "Междузвездни войни"

Феновете са снабдени със спални чували и лагеруват пред Китайския театър в Холивуд

Новини
11:59 - 13 Декември 2019
1604
Опашки се вият за билети за "Междузвездни войни"

Снабдили се със спални чували фенове на "Междузвездни войни" започнаха да лагеруват пред Китайския театър в Холивуд, една седмица преди появата на новия филм от поредицата по екраните в САЩ, предаде Франс прес.

Тази нощ около 20 фенове лагеруваха пред Китайския театър с надеждата, че на 19 декември ще видят "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" - най-новия филм от поредицата.

Организаторите смятат, че през следващите няколко дни фенове от Великобритания и Япония също ще дойдат пред вратите на киносалона, където първият филм от "Междузвездни войни" бе показан през 1977 г.

"Когато идва "Междузвездни войни", оставяш всичко друго настрана - сякаш ти се е родило бебе", заяви Никълъс Джонсън, който се е наредил на опашка заедно с кучето си Куки.

"Всъщност имам възможността да работя, докато се редя на опашка - каза 39-годишната адвокатка Шин Хуон от Сан Франциско, която е донесла лаптопа си. - Нощем тук разговарям с приятели за "Междузвездни войни"."

През 1999 г. във връзка с излизането на "Междузвездни войни: Невидима заплаха" феновете на поредицата започнаха да се организират и да се редят на опашки пред Китайския театър. Навремето най-верните фенове се бяха редили 42 дни на опашка на булевард "Холивуд".