Орхан Мурад: "Музикаутор" си ги слагам на оная работа!

Системата затъва в лайна, не въртя кючеци и затова не ми пускат песните, споделя певецът

Нещо за четене
14:06 - 24 Април 2019 (обновена)
3235
Орхан Мурад: "Музикаутор" си ги слагам на оная работа!

Певецът Орхан Мурад е обиден от факта, че неговите песни не се пускат по радиостанциите, за сметка на тези на други негови колеги. Роденият в Кърджали певец, който е изпълнител на един от хитовете "Хиляди слънца" (1998), се изказа остро срещу "Музикаутор".

"О, жалко, че не мога да въртя кючеци баш като Азис и другите мои прекрасни, велики колеги. За сметка на това правя едни хубави песни, ама не ги искат по радиа и телевизии, даже и БНР не поиска да включи една моя прекрасна песен в листата и класациите", коментира Мурад.

"Вървят иначе едни песни на английски от някави групички - БГ-групички де! За съжаление това е БГ музиката в момента. А такива като мен и други талантливи музиканти и певци - в тъча! Не може да си самостоятелен, да не даваш ни на Пайнера, ни на Армутлиева, и да искаш пари от "Музикаутор". Оправи си поведението и тогава, нали!", споделя още певецът.

Но той гледа оптимистично на нещата от живота и на този проблем. Орхан Мурад е намерил решение.

"И вместо да се натъжаваме, предлагам да си ги турим на оная работа, за да не одат пеш, както аз направих - "Дебре де", с моите приятели от детството. Просто ги напсувах по този начин и ми дреме на дедовия - проявава своята агресивност Орхан Мурад. - Важното е, че имам почитатели и благодарение на това, участията ми не спират - даже се увеличават. А системата, да си затъва в лайната, к`во да я правя".