Осем различни вида дънки за жени

Нещо за четене
13:21 - 30 Май 2022 (обновена)
4462
Осем различни вида дънки за жени

Безспорно е, че дънките са истинска благословия за човечеството и ще бъдат с нас векове наред. Дънките са популярни, защото са едновременно удобни и модерни. В резултат на това с течение на времето те са претърпели значителни промени и в нашето общество са се появили различни видове дънки. Дънките са видели всичко - от тесни дънки до разкроени, от дънки за мама до дънки - бойфренд. Освен в стандартните цветове - синьо и черно, тези панталони са били оцветени в най-различни цветове. Най-хубавото е, че те неизменно са фантастични. Разбирайки важността на марковите дамски дънки, ще Ви запознаем с различните видове дънки, които се предлагат днес. А сега, без повече приказки, моля, нека да продължим напред.

Тесни дънки

Скини дънките обгръщат тялото Ви и Ви прилягат плътно, както подсказва и името им. Те очертават линията на краката Ви по целия път надолу. Те са за Вас, ако имате дълги, стройни крака, които нямате търпение да покажете. Скини дънките се предлагат с различна височина на талията, включително ниска, средна и висока, и обикновено са разтегливи, което ги прави два пъти по-хубави.

Skinny Crop

Дънките Skinny Crop са подобни на обикновените дънки skinny, но завършват точно под прасците. Някои от тях имат гънка, която допринася за цялостния вид. Няма голяма разлика между тях и обикновените skinny дънки по отношение на дизайна и техниката. В категорията на skinny crop дънките, отличен избор са distressed (прокъсаните дънки), белите и черните дънки.

Дънки с прав крачол

Обичате ли дънките Ви да са тесни и да обгръщат тялото Ви? Въпреки това Ви липсват физика и самочувствие, за да се справите със "суперскъсите" или "скини" дънки? Дънките с прави крачоли са отговорът. Повярвайте ми, те са спасение. Те са по средата между скъсените, дънки-бойфренд и разкроените дънки. Създават впечатлението, че краката Ви са по-дълги, отколкото са. Подобен тип дънки могат да бъдат открити в сайтовете за италианска макси мода онлайн.

Джегингс

По принцип джегингс са клинове с цвят деним. Значи и Вие следвате същия модел на стилизиране? Ако сте наясно, носете горнища, които падат точно под ханша Ви, но иначе се отнасяйте към тях като към супер тесните си дънки. По-голямата част от жените се кълнат в тях, защото са изключително удобни и разполагат с лента на талията, а не с традиционната система от копчета. Те са любими и на бременните жени, защото не оказват натиск върху корема и същевременно изглеждат модерно. Те са чудесни и през зимата по различни причини, включително и поради факта, че са лесни за носене със зимни ботуши и Ви осигуряват топлина и комфорт. И подобно на дънките, джегингс се предлагат в различни нюанси и цветове - ако се притеснявате за краката си, придържайте се към по-тъмните деним тонове.

Дънки тип bootcut

Това, което някога се смяташе за дънки за мама, постепенно се превърна в популярен избор сред жените от всички възрасти. Въпреки това, в съответствие с тенденциите на хилядолетието, новите дънки bootcut са по-заострени от оригиналните стилове bootcut. Те имат чудесна кройка до коленете, а след това се разкрояват леко покрай мускулите на прасеца. Предлагат се и в скъсен вариант, който се разкроява малко над прасците.

Разкроени дънки

Тези дънки придобиха популярност като модно решение от деветдесетте години и сега се завръщат. Докато дънките тип bootcut постепенно се разкрояват под коленете, този стил буквално се разкроява. Те са кръстоска между стиловете bootcut и bell bottom на панталоните.

Дънки с ниска талия

Дънките с ниска талия ни връхлетяха като цунами и преди да се усетим, в комбинация с късите топове бяха буквално навсякъде. Тъй като започват малко под пъпа, те изглеждат чудесно на жени с подчертана талия. Този стил се съчетава добре с модели, които са вталени, прави или супер вталени. Дънките с права кройка и ниска талия, прокъсаните дънките с ниска талия, както и дънките тип бойфренд и ниска талия са добри варианти.

Дънки тип цигара

Дънките тип цигара, както и скини дънките, са много сходни и принадлежат към една и съща категория. Те обаче не са с пълна дължина и завършват малко над прасците. Дънките с кройка тип  цигара, подобно на панталоните в същия стил, набраха популярност и са стилни и шикозни. Ако имате големи бедра, стойте настрана от тях, защото са тесни.

Когато става въпрос за видовете дънки, предлагани на пазара, трябва да се съгласим, че наистина сме разглезени откъм избор. Разгледайте различните видове дънки, изброени по-горе. Нима разнообразието не е невероятно? Защо трябва да се притесняваме какво да облечем всеки ден? Дизайнерите са ни предоставили изобилие от възможности за избор. Трябва само да ги познаваме. В горния списък сме Ви осигурили всичко - от тесни дънки до дънки тип bootcut, дънки с ниска талия и други. Така че изберете тези, които са пленили сърцето Ви и ги облечете при следващото си излизане.