От ЦСКА 1948 : Вдигаме рязко тв рейтинга

"Дълго очакван мач, шансовете са 50 на 50", заяви Добрин Гьонов за предстоящия сблъсък на двата отбора с името ЦСКА

У нас
15:05 - 14 Юли 2020
1339
От ЦСКА 1948: Вдигаме рязко тв рейтинга

В ЦСКА 1948 очакват голям телевизионен рейтинг в мача с ЦСКА. Двата отбора ще играят още в първия кръг на новото първенство, което трябва да започне около 7 август. Според изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов двубоят буди голям интерес, въпреки че ще се играе без публика заради последните случаи на коронавирус във футбола.

"Доста очакван сблъсък, предполагам, че ще предизвика голям интерес. За съжаление няма да има публика, но за сметка на това телевизионният рейтинг ще скочи. По наши данни ще бъде един от най-гледаните мачове в първенството. Tози мач, когато след време ще бъде с публика, съм убеден, че ще бъде в графата рискови и като такъв няма как да не е на националния стадион, такава е наредбата. В първия кръг ние сме домакини, така че ще играем на „Васил Левски”, заяви Гьонов.

"В такъв мач няма да има фаворит. Естествено, те са с по-голям опит от нас, имат чужденци. Убеден съм, че нашите футболисти разбират повече важността на този мач. На старта ще сме 50 на 50. Целта ни е да играем хубав футбол, да постигнем добри резултати. Накрая на сезона ще видим къде сме в класирането. 

Нека феновете се уважават, защото до вчера бяхме заедно. Знаете историята и на единия и на другия клуб, феновете си имат обяснение защо са избрали една от двете страни, нека да има разбирателство. Има и хора, които не са на ничия страна. Три месеца не сме играли официален мач, контроли с тимове от по-долните лиги, но излизаме сериозни. За нас по-емоционален обаче ще е мачът срещу Левски", коментира още Добрин Гьонов.

Снимка: Lap.bg