Отиде си изтъкнат преподавател по реторика в УНСС

Доц. Цветан Кулевски е автор на куп книги за обществена комуникация

Общество
16:54 - 23 Февруари 2022
2939
Отиде си изтъкнат преподавател по реторика в УНСС

Изследователят и преподавател по реторика и лингвистика доц. Цветан Кулевски е починал, съобщиха от Катедра "Медии и обществени комуникации" на УНСС. 

До последния си ден той беше в лекции с нашите студенти. Оставаме с хубавите съвместни спомени и с вярата, че душата му вече е на по-добро място. Сбогом, Цецо! Ще разказваш своите невероятни истории вече пред друга аудитория! Целият екип на катедрата изказва своите най-искрени съболезнования на семейството и близките на доц. Кулевски!, написаха от там. 

Доц. д-р Цветан Кулевски е изследовател в областта на реториката, ло­ги­ката, лингвостатистиката, обществените комуникации, фир­мената култура и предприемачеството. Автор е на книги­те: Реторика на публичното послание (2008), Логика на творческото мислене (2007), Обществени комуникации и култура на предприемачеството (2006) Логика и аргументация в обществените комуникации (2005), Бизнесреторика и комуникационно поведение (2004).

Чел е различни лекционни курсове в областта на журналистиката и масовата комуникация. Той водеше курсове по: Журналистическа стилистика, Публична реч и реторика, Медиина публичност, Теория на масовата комуникация, Социално предприемачество.

Съболезнования на близките!