Отлюспени от десетки партии градят структурите на Слави

Представителят на "Няма такава държава" за Пазарджик е бил и в Реформаторския блок, и в БСП

Политика
21:36 - 08 Октомври 2019
7853
Отлюспени от десетки партии градят структурите на Слави

Партията на Слави Трифонов "Няма такава държава" вече започна набирането на през районните координатори, чиито имена и координати са публикувани на сайта на учредената в събота при пълна секретност формация. Единствените условия за членство са пълнолетие и българско гражданство. Кандидатите трябва да изпратят автобиография, която трябва да бъде одобрена в София.

"Няма такава държава" има координатори дори в малки населени места като Елена, Златарица, Стражица, Бобошево, Кочериново и т.н., а сред функционерите на Слави фигурират безкрайно интересни имена с голям политически опит, предимно отлюспени от десетки други партии.

Във Варна като човек за контакт е посочен Александър Тодоров - бивш общински съветник от СДС и кандидат за депутат от ОДС. В Стара Загора представител е Жоро Христакиев от Движение "Днес", което събираше подписите за референдума на Трифонов.

В Пазарджик „Няма такава държава" се представлява от настоящия общински съветник и кандидат за следващия Общински съвет Руди Синапов. През 2015-а той влезе в местния парламент от групата на Реформаторския блок, а на 27 октомври се явява като кандидат за съветник от коалиция "БСП за България".

В Хасково за "Няма такава държава" ще работи Денислав Димитров, който бе кандидат-депутат от "Движение 21" на Татяна Дончева.

В Смолян координатор е Асен Кехайов, който беше участник в „Шоуто на Слави”, когато се правеха кастинги за политици.

В Пловдив координатори са адвокат Николина Деспотова-Кузева, психологът Манол Манолов и Димитър Миланов. В Асеновград членове за "Няма такава държава" набира Васил Апостолов.

Още на учредителното събрание стана ясно, че председател на “Няма такава държава” е Слави Трифонов. В Изпълнителния съвет са Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева (главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.