Отровното трио яхна шествие по "Цариградско"

Километрично задръстване изнерви столичани преди Никулден

У нас
17:10 - 04 Декември 2020
2870
Отровното трио яхна шествие по "Цариградско"

Протестно автошествие, организирано от Отровното трио, затапи "Цариградско шосе" в столицата и изнерви хиляди шофьори, тръгнали за провинцията в последния работен ден. В 15,00 часа започна събирането на колите пред БНБ и возилата, накичени с трибагреника, се отправиха към парк "Врана". 

"Борисов, ние няма да спрем, имаме деца, трябва да им оставим нещо нормално, а не бандитска губерния", каза флагманът на протеста от лятото Арман Бабикян на видео, излъчено в социалната мрежа фейсбук. Бабикян обясни, че студеното време и зимата няма да спрат протестите. 

"Другите протести са за вдигане на заплатите, бонусите, а нашите мечти са скромни - искаме да свалим мутрите. Ние сме за сваляне, а другите протести са за вдигане", добави той. 

От утре пък започва събирането на членска маса за евентуална партия, която Триото да сформира преди изборите. За целта Бабикян, адв. Николай Хаджигенов, Велислав Минеков и редица известни от протеста досега фигури, ще се отправят на обиколка из страната за създаването на комитети.