Пак Дамянова: Заминавам за чужбина, да не би някоЙ слоган да превземе сърцето ми

Те, депутатите, вече имат по два имунитета, може и трети да си сложат, отсъди пиарката

Новини
12:02 - 08 Октомври 2024
1721
Пак Дамянова: Заминавам за чужбина, да не би някоЙ слоган да превземе сърцето ми

Пиарът Диана Дамянова отново пусна доза иронични коментари, този път по повод историята с взетия подкуп от депутата Джейхан Ибрямов.       

Ще остана равноотдалечена до самия изборен ден, пък тогава ще взема да взема решение, както и 25% от българските избиратели.

За да гарантирам своята равноотдалеченост и ще напусна страната за времето на кампанията, че да не вземе някоЙ слоган да превземе сърцето ми.

Но преди да се равноотдалеча ми се ще да се изкажа по големия наболял въпрос с онзи депутат /как му беше името/, дето взел парите на паркинга.

Чета този недебат / щото не е дебат , а се изказва само страната дето вика „той не е бил арестуван правилно и законно"/ и ми се ще да кажа, че най-голямата изненада на тези избори е дето ТЕ, ДЕПУТАТИТЕ, имат вече не по един , а по два ИМУНИТЕТА.

И ако се наканят да извършат някакво недайбоже престъпление, то тези, дето трябва да ги разследват , трябва да поискат сваляне на имунитетите им от две институции – НС и ЦИКи то..... забележете, преди да започнат да ги разследват!!!

Както вероятно се досещате, споменатият по-горе факт прави напълно невъзможно тези ЛИЦА да бъдат разследвани и камо ли арестувани, както много подробно, упойно и убедително ни разказва демократичната мисъл.

Толкова много страници от толкова много демократични говорители бяха отделени за това, че вече нямам никакво съмнение, че онзи депутат /как му беше името/ е арестуван и следен НЕЗАКОННО!.

Това, което ми прави особено впечатление е, че демократичната тенденция хич, ама хич не се занимава с това, колко е демократично аджеба, потенциален престъпник да не може да бъде следен и арестуван поради наличието на ДВА ДЕМОКРАТИЧНИ ИМУНИТЕТА, които българските депутати са си самогласували и с това са направили невъзможно тяхното демократично преследване.

Иначе, както си спомняме, незаконното арестуване не е за първи път в родината и дух на поведението за незаконно арестуване дадоха именно тези, които сега опазват законността на арестуването.

Звучи ви като параграф 22 ли? Еми и на мен ми звучи. Затова, ако все пак ви хрумне да гласувате , не забравяйте, че ТЕ само ако решат, могат да си сложат с пълно единодушие и ТРЕТИ ИМУНИТЕТ.

РР. Величието, преди да отмени държавата, дали ще отмени имунитетите?, завършва поста си в свой стил бившата пиарка на "Промяната".