Пак освирквания за Меси (ВИДЕО)

Спорт
14:43 - 15 Май 2023
1246
Пак освирквания за Меси (ВИДЕО)

ПСЖ направи още една крачка към шампионската титла на Франция, празнувайки с убедителна победа с 5:0 над Аячо. Двубоят бе белязан от освиркванията, които Лионел Меси получаваше при всяко докосване на топката, които бяха изключително силни в началото на мача, но стихнаха, когато парижани напълниха мрежата на гостите.

С този триумф ПСЖ има преднина от шест точки три кръга преди края и е много близо до защитата на шампионския трофей, спечелен през миналия сезон.

Въпреки че футболистите на ПСЖ изиграха почти перфектен мач, в един момент, при все още 0:0, при изпълнение на корнер се разигра много грозна сцена на терена.

Докато Меси отиде до ъгловото флагче, за да се нагласи и да изпълни ъгловия удар, почти целият стадион го освиркваше, а той се опитваше да не реагира и вместо това жонглираше с топката, сякаш нищо не се е случило.

Един от най-великите играчи на всички времена запази самообладание и не показа никакви емоции или слабост да бъде освиркван от повече от 60 000 и това е възхитително.

Не за първи път се случват подобни неща, но за първи път целият стадион го освирква, защото Меси публично започна да говори, че след края на сезона почти сигурно ще напусне Париж.