Памела заряза съпруга си след 12 дни брак

Сексбомбата и филмовият продуцент Джон Питърс имат по няколко бивши съпрузи зад гърба си

Новини
11:37 - 02 Февруари 2020
15349
Памела заряза съпруга си след 12 дни брак

Памела Андерсън за пореден път сложи край на брачния хомот. Сексбомбата се раздели със съпруга си Джон Питърс само след 12-дневен брак, съобщи Контактмюзик.

Актрисата потвърди, че двамата "ще живеят разделени, за да преоценят какво искат един от друг". Тя благодари на феновете си за подкрепата през това време и поиска да уважат правото й на личен живот, предава БТА.

"Животът е пътешествие, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, решихме да отложим оформянето на удостоверението за брак и да заложим на вярата си в процеса. Благодаря, че уважавате правото ни на личен живот."

Памела Андерсън и филмовият продуцент Джон Питърс, които изглежда не са подали документи за удостоверение за граждански брак, са били близки още преди 30 години и са подновили връзката си преди няколко месеца. Те сключиха брак на тайна церемония в Малибу на 20-и февруари.

Памела Андерсън е била омъжена за музикантите Томи Лий и Кид Рок, и за продуцента Рик Саломон два пъти. Предишната й връзка беше с футболиста Адил Рами.

Джон Питърс, който е на 72 години, също има няколко брака зад гърба си.