Парамов пред Lupa.bg: Уважаеми управленци, спрете гаврата с България!

Краят на пародията наближава, категоричен е финансистът

Коментар
15:00 - 18 Юли 2022
10583
Парамов пред Lupa.bg: Уважаеми управленци, спрете гаврата с България!

Уважаеми Дами и Господа депутати, министри, олигарси и управленци - спрете с пародията! Отивате на зле! Отивате към краят си с много жалка сила и с мечтания! 

Не успяхте да установите нова държава! Не успяхте да вдъхнете голямото доверие за голямата промяна! Не, че ви отричам, просто загубихте времето за реална промяна!

Цяла година бе завеяна с пустота, цяла година бе експериментирана в безвремието , цяла година убихте в приказливостта.

Това не е промяна , това е наглост и привидната лъжа, представена като намерение. Намерение без резултат, без опора, без държавническа намеса!!!

Спрете с експериментите! В политиката тези опити са зловредни, безсмислени и алогични. В политиката всяко действие без проектиран и осигурен резултат е вредно за цялата държава.

Ето до сега, НЕ направихте правителство, за сметка на доверието към Слави. Успяхте да убедите, да утвърдите, да подкупите депутатите на Слави, защото доказахте негодността си. Но тази негодност у неговите депутати не е случайна, тя е последователност! Какво стана в 45-то и 46-то ОбНС ? Слави се натрапи на цяла България с пародията си!

С удовлетворението , че неговият „АЗ“ - 1-во лице единствено лице е вечен и всеизмерен! Но постигна отрицание! Защо? Защото не отчете , че посредствената вече държава оценена от него елементарно се възбуди и отхвърли наглостта ! Силата на тази наглост го отрече и той се прехвърли в пародията.

За 6 месеца цигуларят провокира 2 национални избора за Парламент. На 04.04.2021 сегашното мнозинство имаше 135 мандата. На 11.07.2021г. цигуларят пак успя да събере общо 143 мандата в рамките на сегашната коалиция. България плати за неговата приумица да бъде първи и вечен цели 269 милиона лева . Този харч бе за да докаже колко е важен за България. Важен , защото я няма държавата, да провери издъно колко са офшорите , какви пари има в тях , от къде са дошли и каква декларационна схема имат ! Всичко това при него се превърна в една голяма пародия!

Силата на пародията, се претворява като силата на цигулката на Слави Трифонов ! Тази пародия днес касае държавата , а не богатството на цигуларя!

Ако той – Слави Трифонов, не може да осъзнае пародията в момента, утре конфискацията, която България ще му реализира след неподадената декларация, ще изземе част от голямото му богатство!

Уважаеми управленци и слуги на олигархията!

Осъзнайте за каква политика става дума. Вие сте на една крачка от бунта както в Шри Ланка. Подходът , приоритетите , производството , доходната политика, приходната схема са ви в колапс. Инфлацията , която докарахте заради това, че не бяхте в час по разликите в търговията и износа на еленергия родиха най-несъразмерните ограничения. Родиха нови 30-40 милионера за 4-5 месеца енергийни търговци и загробиха България за следващите 48 месеца.

През 2001 година, когато никой не ползуваше изразът „ОЛИГАРХ“, след една важна среща с Главния прокурор Никола Филчевlизрично подчертах, че един ден г-н Прокопиев ще е перфектното олицетворение на старта на капитализма в България. Тогава г-н Прокопиев моделира сила на отстояние до Прокуратурата и държавата. Ако държавата си бе на мястото, господина Прокопиев щеше да е в затвора.

И до днес щеше да е с излежала присъда, а олигархията нямаше да е толкова нагла! Но, Премиерът Костов - „марксист-ленинец“ , който същински прероди Прокопиев в капиталист, днес сигурно е учуден?

Днес Прокопиев прероди всички Вас в някаква дуалистична промяна, но Вие твърде рано заложихте на пародията. Ах, тази пародия! Как обедини навремето в кражбата и сини и червени. Пародията, която те утвърдиха бе старта на новия червен български капитализъм. Еднакво ограбващ , еднакво загниващ, еднакво подриващ стандарта за нормален живот в държавата .

Новата пародия , пък която Вие съчинихте от промяната, трансформирахте и утвърдихте в нов тип богатство , ще ви донесе най-голямата изненада. Вие подронвате стабилността на държавата , ще уроните престижа , ще предизвикате тежки вътршно-държавни противоречия . Ще разбиете Борда и никога няма да се докоснем до Еврозоната. Рязко ще падне стандартът на живот, а от там цикълът на фалита на България става твърде непредвидим и жестоко неудържим !

Уважаеми управленци, партийци , олигарси и богаташи - богатството ви е пред голям и тежък проблем ! Не се осланяйте на подобни мечтатели , като правителството на „Някаквата-Никаква Промяна“. Правителството на промяната, още от месец декември 2021 г. бе програмирано на грешна основа и чрез голямата си пародия достигна до грешния връх. Всички бяхте предупредени за това, всички знаехте за базовите параметри. Подценихте фактите, подценихте числовите показатели! За това ви предстои плащане.

Здраво плащане заради експериментите в държавата . Всички експерименти струват скъпо, за това уточнявам , че ще се стигне до тежки безредици , а и по-далеч - да се опозори държавата!

Не си играйте с държавната власт!

Това е силата на 1350 годишната държава на царе и властелини останали в историята със смисъла на своята власт и историческата перфектност!

Това, което правите днес, не е само „мелодия на годината“, а е гаврата към България!

Рекламирайте концертите на Слави Трифонов, но се обърнете с истинското лице към държавата, иначе злепоставяте младото и надеждното поколение на Стара България! Оставете пародията на страна, тя вече не ви помага! Тя доказва, че вие не сте готови да управлявате една сложна държава с вековни противоречия и важни противници!

Нужна е държавническа смисленост, перфектна управляемост на парите, хитрост към ЕС и новия интерес, както и добруване на народа!

България имаше нужда само от експертно правителство и железен вътрешен контрол на всички , които ни докараха до последното място в Европа по всички показатели, включая и бедност! Търпението свършва окончателно, господа всякакви управляващи!

Моля Ви само за едно – размисъл, размисъл на перфектно държавническо ниво!

За да успеем да се впишем в Нова Европа, за да успеем да се ползваме от парите на Стара Европа, както и починът им за цялостното благоденствие на българина!

* Коментар на финансиста Кольо Парамов специално за Lupa.bg.