Параскева Джукелова празнува сама ЧРД №49

Красивата актриса няма мъж до себе си, след като режисьорът Виктор Божинов я остави заради колежка

Топ
09:38 - 14 Ноември 2019
9321
Параскева Джукелова празнува сама ЧРД №49

Параскева Джукелова празнува днес своя рожден ден №49. Красавицата от Панагюрище обаче е сама на празника, защото преди време мъжът й - режисьорът Виктор Божинов, я заряза заради своя колежка - продуцентка.

Новата двойка дори се появява на светски събития без притеснение от шушукания и клюки зад гърба си.

Звездата на Народния театър още през пролетта призна, че отдавна вече не живее с режисьора на хитовете „Възвишение”, „Под прикритие” и „Пътят на честта”. По думите ѝ, отношенията с Виктор Божинов стигнали до положение, в което нямало как да останат заедно, защото напрежението помежду им заплашвало да ескалира.

Според слуховете, режисьорът първо кръшкал на актрисата с прочута журналистка. След като обаче се разделил с Джукелова, избягал и от леглото на любовницата. Така поне от година палавникът има връзка с колежка от киното – популярна продуцентка, която стои зад някои от най-награждаваните български филми в последните години.

Божинов вече е представил продуцентката на дъщеря си Калина. Момичето е свикнало с компанията на своята мащеха и се чувства с нея почти толкова свободно, колкото и с майка си.

Параскева и Виктор заедно се грижат за дъщеря си

Самата Паци нямала нищо против детето ѝ да общува с новата жена на баща си, тъй като продуцентката нямала нищо общо с раздялата ѝ с Виктор. Той завъртял любов с нея едва след като зарязал журналистката, разбила брака му. 

Според слуховете новата жена горяла от нетърпение да дари режисьора с второ дете.