Първата целувка на младоженците Сашо Кадиев и Ивелина Чоева (Ексклузивни снимки)

Актьорът откупи булката с бял ботуш с двайсетачки, приятелите подканяха тв водещия да не бъде скръндза

Изповеди
21:41 - 17 Август 2024
25021
Първата целувка на младоженците Сашо Кадиев и Ивелина Чоева (Ексклузивни снимки)

Александър Кадиев скъса официално с ергенлъка и се врече във вярност на годеницата си Ивелина Чоева. Звездната двойка се венча в събота привечер край винено шато в карловското село Московец сред лозя и рози. Актьорът и манекенката си казаха "Да" и пред Бога, като сключиха и църковен брак в параклис в близост до СПА комплекса. Преди това там те сключиха граждански брак в компанията на най-близките си приятели.

"Тя и той завинаги", написа в социалните мрежи дългогодишната екранна партньорка на Кадиев Десислава Стоянова. Журналистката публикува и първи снимки на двамата младоженци и тяхната първа целувка вече като семейство.

Както Lupa.bg първо съобщи тържествената церемония премина в шеги и закачки. Майката на актьора - Катето Евро пък с облекчение въздъхна, че синът й повече няма да живее с нея и няма да я пита какво има за ядене.

Чаровната булка, която е манекенка, бе облечена с дълга бяла рокля с тънки презрамки, която подчертава хубавата й фигура. Младоженецът бе заложил на стилно черно сако от кадифе, на панталони в същия цвят и на черна папионката.

Това е първи брак за сина на Катето Евро. Дъщеря му от връзката му с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина, бе шаферка на сватбата на баща си.

Сватбата на Александър Кадиев и Ивелина Чоева се проведе в тесен приятелски кръг. Сред гостите, освен Деси Стоянова, са моделката Александра Петканова, поетът Добромир Банев, актьорът Петър Антонов. Дамите носеха бели чадърчета, с които се пазеха от жаркото слънце в долината.

Вечерта преди сватбата, както повелява традицията, младоженецът "откупи" избраницата си с няколоко стотин лева. Алекс Петканова разкри, че приятелките на Ивелина били подготвили бял гумен ботуш, в който Сашо да слага пари, за да може да "грабне" годеницата си и на другия ден да я зеведе пред олтара.

Тв водещият често признава, че хич не обича да плаща сметки и се самоиронизира, че е скръндза. Затова и приятелите, поканени на сватбата, бяха написали на ботуша шеговито послание: "Сашко, не се скръндзи! Ботушчето догоре напълни, Ивчето да вземеш ти!"

От разпространените в социалните мрежи видеа се вижда, че синът на Катето Евро го раздава скромно и изобщо не вади стотачки, които да слага в ботуша. Сашко пъха двайсетачки, които ентусиазирано му ги подава щерка му Кати.

В крайна сметка приятелките от страна на булката останаха удовлетворени от "откупа" и щедро дадоха Ива в ръцете на Сашо и му разрешиха да я вземе за своя законна съпруга.