Първите думи на Ахмед Доган: Дайте ми време да се адаптирам...

Новини
22:20 - 19 Септември 2024
9204
Първите думи на Ахмед Доган: Дайте ми време да се адаптирам...

Ахмед Доган напусна централата на партията на бул. "Александър Стамболийски" в четвъртък след 20 ч., след като прекара около 8 часа в сградата. Както Lupa.bg извести, това беше първата му публична поява от доста време насам.

Почетният председател на ДПС  се обърна към чакащите го журналисти с думите: "Дайте ми време да се адаптирам. Ще ви отделя време...", предаде БТА. Доган беше изпратен с аплодисменти от събралите се пред сградата на ДПС стотина негови поддръжници.

"Гласът на структурите е господин Доган да води всички листи, но по закон няма как да се случи", заяви по-рано на влизане в централата на ДПС нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев. На въпрос дали самият Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври, Тончев беше категоричен - листите ще се редят от колективните органи на партията. Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упражнява функциите си като почетен председател и като лидер на ДПС.